čtvrtek 28. července 2011

Blesk

Nepíšu nic, sedím doma odřízlá od světa (teď teda ležím u Araba v postelli a piju víno, juch!). Byla tu před 3 týdny bouřka, čiže nám napral blesk do antény a odešel nám počítač ruku v ruce s připojením na internet. Taková rána!

Teď jenom tvořím.


 Více fotek po rozkliknutí. A výrobky na fléru.

pondělí 11. července 2011

U Bečvy

Včera bylo horko horko horko tak jsme šli k Bečvě. Radím vám, jděte též. Nebo k jiné řece. Stačí plavky (kupované natřikrát) a být potichu, ať nevyplašíte malé kačenky (které už jsou velké).



 A nejlepší je stát ve vodě a nechat si okousávat nohy rybičkama - vidíte je?
Tak a tady vůbec nevypadáme, že den předtím jsme po sobě masivně řvali a mlátili se tak, že nás od sebe museli trhat :D

A já se netěším na odpolední do práce!

neděle 3. července 2011

Poslední dny

Konec června byly také mé poslední dny v Brně - teď o prázdninách tam budu jen málo, nebude to můj domov, spíš letní sídlo :) Tak jsem masivně uklízela a tak... Ať se vrátíme do pořádku!
O víkendu jsem byla převážně v muzeu, byly Rožnovské slavnosti, tak jsme se byla mrknout a taky trsat, no teda nic extra to nebylo... Ale vždycky to mohlo být horší ! A dneska jsem dělala marmelády, ale ještě chladnou a jsou obrácené hore nohami... Mám v plánu udělat na ně nějaké pěkné popisky a třeba je dávat i jako dary!


 Na té růžové mi to nedalo nefotit! Prstýnek jsem našla na chodbě kdysi na gymplu:)

Pixla šperků
Teď na týden na soustředění s Javořinou, čili tanec a tanec a bude to bolet. A pak si dám takhle nohy nahoru!

Mějte se krásně!

pátek 1. července 2011

Těším se a vzpomínám.

Hrozně ráda jezdím na výlety. A hlavně s Arabem (přítelem co není Arab ale Čech :D). Letos spolu potřetí pojedeme na dovolenou, asi někam k moři, na neprofláklá místa, málo turistů, hodně ptactva a netknuté přírody a tak :) A trochu těch starých měst a stinných uliček.

Teď jen kam? Zase do mojeho milovaného Camargue? Nebo do Španěl (tam jsme byli loni, projeli jsme půlku! celého území)? Do Rumunska? Bulharska? Do delty Dunaje?

Pár fotek z loňského výletu, výtah z asi 500...
 Mt Blanc!
 Papežský palác, Avignon