sobota 24. září 2011

Babí léto v posteli

... protože jsem nemocná. Velkou radost z toho teda nemám. Už dávno nechodím na základku, abych se radovala, že můžu být doma.
Nejhorší je to, že mě bolí hlava. To nemůžu číst ani navlíkat korálky. A vůbec, nemůžu dělat žádné titěrnosti. Jenom čaj a nejteplejší ponožky.
Tyto jsou opravdu úchvatné. Jenže já umím jen hladce. Nějaké ubírání nebo dokonce copánky, s tím na mě nechoďte. Bambulky si umotám sama. Mami, prosím pěkně jedny sladké copánkové ponožtičky. Vím, že umíš plést ty nejkrásnější a nejteplejší. Ale ještě chci nejsladší! Vlnu od oveček, a za dva večery to budeš mít. Umyju nádobí a budu ti vařit čaj v jednom kuse!
Třeba do takovéto krásné konvičky s hrnečkem. A teď jdu udělat jeden sobě, do toho největšího hrnku, s medem, citrónem a zázvorem.
Doufám, že se máte líp:)
Obrázky z weheartit.com

8 komentářů:

  1. Ty ponožky jsou vážně kouzelné. A už podle fotky zahřejou a co teprve, kdyby byly na nohou? Tak to by byla slast! :D Taky musím někoho z rodiny "přemluvit" na něco podobného a já se klidně obejdu i bez bambulek, hlavně, ať jsou teploučké, protože takových ponožek není nikdy dost! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty ponožko-bačkůrky jsou opravdu kráásné!

    OdpovědětVymazat
  3. to mě mrzí, ale nejsi v tom tak úplně sama. taky jsem nachlazená. celý den v práci jsem jenom smrkala a kýchala. a navíc jsem klepala kosu, klimatizace mi na tom ještě přidala navrch. holt, od teď už jenom teplé oblečení, holt ho pak budu tahat odpoledne v ruce. ale budu zdravá, no ne? :) brzy se uzdrav ať je ti hej :)

    OdpovědětVymazat
  4. jé, ještě že si umíš udělat i pěkný den v posteli, alespoń takovým milým článkem. ty punčošky jsou nádherné!:) já jsem jenom nastydlá, ale celý víkend jsem pracovala u J. na chalupě, snad si tím nepřivodím další prochladnutí nebo nemoc!:/

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, jeden pár přesně takových růžových ponožek mám doma!:-) mají protiskluzovou podrážku a jsou nejlepší na zimní zkouškový! ;-) Mimochodem, máš velmi příjemný blog! Jsem tu poprvé a tak chválím!

    OdpovědětVymazat
  6. Ty ponožky jsou dokonalé! :) Jsem vděčná za takové ponožky hlavně v zimě!

    OdpovědětVymazat