pondělí 24. října 2011

První várka

První várka nákrčníků už je v brněnském Módes Róbes. Jsou zatím jen 4, ale další už se pomalu derou na svět. Vlákna přízí (nekousající 100% akryl) čekají na háček. Bláznivý nákrčník v podzimních veselých barvách je už napůl hotov. Doma je už zase pár klubíček, ještě celých, těch, které čekají v pořadí. Obzvlášť se těším na práci se světloučkou šedozelenou, s barvou k uchumlání a k utulení.


 Mimochodem jsem se zamilovala do audio knížek. Vždycky jsem ráda četla, ale teď už to nějak se všemi povinnostmi nejde dohromady. Momentálně radši háčkuju než čtu - přijde mi to jako lepší využití času, líbí se mi, že zároveň i něco vytvářím. Je to jako dělat dvě věci najednou, můžu se soustředit na to, co se čte a zároveň sledovat očka, která už tam po letech skáčou skoro samy.

4 komentáře:

  1. Ty jsou nádherné! Páni, ty si tak šikovná! musím to taky zkusit, mám spoustu nápadu na barvy a tak a strašlivě se mi nákrčníky líbí, bohužel mám jenom jeden a ten kouše, takže možná budu mít i větší radost z mého vlastního nepovedeného, ale doufám, že to jednou dotáhnu tak daleko jako ty a podaří se mi i takoví krasavci! Audio knížky jsou fajn, když děláš dvě věci najednou, ale papír je papír... :)

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkné. neprodáváš je přes internet nějak?:) a za kolik, jeslti jo?:) jsi šikovná!;)

    OdpovědětVymazat
  3. Almendra: Jojo, udělej si, je z toho největší radost :))
    slečna L.: no můžeme se domluvit... :)))

    OdpovědětVymazat