úterý 7. února 2012

Vlk

Včera jsme byli bruslit na Bečvě, je krásně zamrzlá a i když mám brusle které jsou starší než já a nějak divně v nich bolí noha, užívala jsem si to :) Je tu docela zima, tak jsem vytáhla vlka, co jsme si minulý týden ušila. Byla jsem tak nabalená, že mi moc nedržel kolem krku, ale to ještě doladím.
Bez mučení se přiznávám, že jsem si prostě chtěla ušít vlastní "Parazit lišku", vlastně to bylo takto: Před Vánocemi jsem lišku ukazovala mamce a ona si klepala na čelo, že jsem blázen. Pod stromečkem mě pak čekala plyš, ať se prý naučím šít. A ta šedá je prostě spíš vlčí než liščí. Tak mám vlka. Mimochodem, mamka má co říkat. V podělí jsem se střídaly u stroje - já s vlkem a ona s patchworkovou taškou z 300 dílečků. Pak kdo je větší blázen. A ještě jsem šila jednu lišku, hnědou, pro Erys. Asi to bláznovství vyhrávám.

 Byla to docela sranda, když toho vlka poprvé uviděl Jaroš, protože na něho pořád skákal a chtěl ho očuchat :))


11 komentářů:

  1. Taky mám brusle, které měla babička, její sestra, pak mamka a její sestra. A strašně, strašně v nich bolí noha! Včera jsem o nich přemýšlela, jestli už nebude čas koupit nové, ale když já bruslit vůbec neumím a vyrazit na kluzák v bílých nablyštěných je prostě podezřelé. Tak mi asi zůstanou napořád.

    OdpovědětVymazat
  2. Zapomněla jsme dodat, že se o ně dělím se sestrou :D Taky přemýšlím, jestli koupit nové, ale mě se tyhle navíc hrozně moc líbí a bruslím jednou za dva roky tak je to zbytečné asi.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si loni uháčkovala tuhle lišku - http://www.fler.cz/zbozi/liska-1147263
    Na tu z fléru jsem neměla peníze a ani se mi nelíbila barva. Na to, že do té doby jsem uháčkovala jednu malou želvičku, jsem na sebe neskutečně hrdá:)
    Ten vlk je taky super, ale na šití nemám prostředky, co si budeme povídat, skladovat na koleji háček je snazší než šicí stroj:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta šála se ti moc povedla. Je krásná. A moc ti to sluší. Jinak já mám taky takové staé brusle jako ty a stršně z toho bolí nohy. Ale myslím, že s tím, jak často chodím bruslit, nemá cenu si žádné kupovat...

    OdpovědětVymazat
  5. Ccco? To ty sama toho vlka? Je úžasný, seš vážně šikovná! Koukám jak spadlá z jahody:)!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Vlk? Jee! Ty si si to ale vymyslela, super ;-)
    No pre havina to bol asi nejaký potenciálny konkurent eh :)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Moc děkuju:)
    Pixie, v Brně mám taky háček a když to jde, sejdu se s kámoškou ze ZŠ a háčkujem spolu:) Tu háčkovanou už jsem též obhlížela!
    Potvůrko děkuju, červenám se téměř:) Ty staré brusle jsou asi hit, mají je skoro všichni :D
    MIAU, až tak? :))
    Čajová, nevím jestli konkurent nebo partner :D

    OdpovědětVymazat
  8. no toto, naprosto božíííí, miluů parazití lišky a staré brusle :P

    OdpovědětVymazat
  9. Ano ano, parazití lišky! Já chudý student - musím šít sama!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...chichi, ale pořád lepší než chudý podnikatel :D

      Vymazat
  10. Kdybys chtěla, tak jsem si na tu hlavu poznamenala návod, tak ti ho můžu poslat.

    OdpovědětVymazat