sobota 6. dubna 2013

6.4.

Krátký týden zas utekl ani nevím jak. Místo psaní bakalářky jsem akorát na tumblru "Píšu diplomku" a říkám si jo tybláho, to je jak já. Hrabe mi z anglických článků o indexech. "Deniso, tadytuhle pasáž předělejte." omg. Zlobím se na sebe, že jsem málo jedla celý týden. Úterní ráno v prochladlém bytě, nekuřák s dvěma potáhnutí z cigarety, co to mám za chutě? Balet, mapovna. Zpátky do prochladlého bytu. Půl lahve becherovky, aby mi nebyla zima? Čaj vařený stále v hrnci (fuj), zabalená v peřinách.
Ve středu do Artu, svátkové kafé s Erys. A svátkový čaj taky.
Ze včerejška: Hrozně ráda tančím chlapské tance. Dřevorubecký a pak jeden párový, kde jsem dělala chlapa líp, než ti skuteční. Však jsem taky vždycky chtěla být kluk. Achjo.








7 komentářů:

  1. Jo, ten tumblr je super, zrovna dneska jsem to objevila. :))
    Nejlepší je stejně tohle: http://pisudiplomku.tumblr.com/post/47190021985/kazde-rano-kdyz-mam-vstat-a-jit-psat#notes
    Jů, kafe a cigára, jo? ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsme to neměla obnovit, protože co chvíli aktualizuju, jestli není nějaký nový gif :D Kočička je skvělá!! A Emma :D!
      A kafe a (půl) cigára fakt nevím, co mě to popadlo :)

      Vymazat
  2. Také jsem vždy chtěla být klukem. Ty fotky jsou jarní ( i když asi musela být děsná zima) a příjemný, jako by mě chtěli obejmout. Jenom tomu nějak nemohu přijít na místo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo by nechtěl, žejo. Brno už bylo celkem jarní, aspoň bez sněhu. Tohle je můj výhled z okna, baví mě sledovat, jak se Lužánky mění... :)

      Vymazat
  3. Chtěla jsem dát odkaz na "Pisu diplomku", ale koukám, že nejsem první... :D

    OdpovědětVymazat
  4. fotky na mě působí mírně pochmurně, a snad diplomku včas dopíšeš!

    OdpovědětVymazat