pondělí 23. září 2013

Teplé ruce, studené nohy

Včera jsem cestou do Brna vzpomínala na Banát. Teprve před měsícem, a připadá mi to tak dávno. Dala bych si k snídani kafe a panáka višňovky, prosím. A k Medvědovi na pivo!

Shrnutí za minulý týden: hned v pondělí jsme se s R. vykašlaly na přednášku s šly do kavárny PodObrazy. (První nově navštívená kavárna letos). Dala jsem si kapučíno a melounovou limonádu a hodně jsme toho probraly, konečně zase budeme ve škole víc spolu, po třech letech. Mám radost. V úterý jsem se rozhodla, že se zapíšu na etnologii. Ještě teď nemám hotový rozvrh a půlka se mi toho kryje. Ve středu café Atlas (druhá nově navštívená) s parádní dýňovou polívkou a levandulovou limonádou, která moc levandulová nebyla. Erys řekla, že dělám lepší i polívku i levandulové pití, nevím. Večer na jedno, které v mém případě fakt bylo jedno.
Hodně čtu, piju po dlouhém čase zelený čaj (z plechového hrníčku se srdíčky. můj jediný suvenýr z loňského Rumunska). Na bytě je chladno, ale ještě netopíme. Mám studené nohy. Vstávali jsme brzy kvůli opravářům. A neteče voda.
Některé stromy v Lužánkách už začínají žloutnout a já se mezi nimi procházím cestou do školy a pomalu pokukuju po kaštanech, které zase budu nosit po kilech, jak se znám. Jenže, s pár kaštany v kabelce se cítím klidnější.



3 komentáře:

  1. Taky bych se cítila klidnější... Musím si udělat výlet do parku (ale pořád čekám na to, až bude hezky) a taky si jich pár nasbírat.
    Kavárenský povaleč! ;))
    Koukám, že bys taky potřebovala takovéto udělátko, co měla Hermiona, aby mohla být na více předmětech současně. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obraceč času by se mi dost hodil! To krytí je hroooznéééé! :D Achjo, můj oblíbený díl Harryho Pottera... Budu si to muset přečíst, že mám ale času! Fakt dík! :D

      Vymazat
  2. Já jsem momentálně v takové fázi, že se mi zdají hrozně dávno i tři dny zpátky.

    OdpovědětVymazat