čtvrtek 26. ledna 2012

Pozkouškové

O víkendu jsem se konečně dozvěděla, že mám všechny zkoušky za sebou a v pořádku, konečně mám volno a prázdniny. Konečně mám tričko za focení, z kterého mám obrovskou radost, největší, je úžasné a krásné a tímto velice velice děkuju švadlence :)
Ráno ocházím do muzea dělat komparz a vracím se úplně hotová večer/o půlnoci. Už do toho nepůjdu, aspoň v Rožnově a v mrazu ne, málo peněz a zima obrovská (ještěže je nás tam půlka souboru a není to nuda). Možná tu dám nějaké fotky z natáčení, jestli se ke mně dostanou.
Já se chci válet ve sněhu, ohřát se až budu potřebovat, chodit se psem, pít kakao, navlíkat korálky, šít, háčkovat, ponořit se do knížky, tulit se, poočku pozorovat, plást a háčkovat, povalovat se, hrát si, vařit čaje, tancovat mezi vločkama, klouzat se po ledě, chumlat se do peřin, mlsat, prohlížet si, povídat si, zahřívat se v patchworkové dece a pletených ponožkách od mamky.




7 komentářů:

  1. poju, já říkám jéééé :)))

    OdpovědětVymazat
  2. jee, poju ma opravdu krasnou tvorbu :)
    a Tobe gratuluji k uspesnemu zkouskovemu ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Týjo, to se někdo má:-) Moje "pozkouškové" je v nedohlednu... už začínám pošilhávat po barvičkách, že bych něco nakreslila, jenže to učení mučení mě ne a ne pustit:( Tak užívej i za nás mučedníky:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jedikats, to má!
    MIAU, ať už to máš taky za sebou přeju:)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulujem, ešte si pamätám na ten skvelý "poskúškový" pocit a bohužiaľ aj na ten, keď sa mi ráno pred skúškou dvíhal žalúdok pri čistení zubov :( Som rada, že to mám všetko šťastne za sebou, aj keď pre niektoré momenty by som chcela byť zase študentkou. Napr. takú postavičku, akú máš na fotkách, by som zase chcela mať :)
    A Ty si z Rožnova, moj muž je z Valmezu, do Rožnova (či cez neho) jazdíme dosť často, aj v skanzene sme boli (ešte ako bezdetní :)). Slivovicu též možu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Barborko, děkuju! :) Nejsem přímo z Rožnova, jsem z Dolní Bečvy, skanzen nechcu dlouho po tom komparzu vidět! :D Ale můžu pozvat na Masopust 11.2. v dřevěném městečku, kdybyste měli cestu :) I slivovica bude! :))

    OdpovědětVymazat